dimecres, 3 de juliol del 2013

Aquesta etiqueta si que fa por!!!!!


Una llista d'ingredients plena de E's, de química....una d'aquelles etiquetes que a molts ens fan por! Uffff!!

Aquest és un tema d'aquells que en parlem molt sovint i que els que estem en el món de l'alimentació ens apasiona.  En aquest article es fa un repàs de cadascun d'aquests ingredients i del seu potencial risc. Òbviament és una exageració i una manera de dir que no tot el que és natural ha de ser bo per força (hi ha bolets totalment naturals que son fulminants)  ni tot el que és artificial per difinició ha de ser dolent. També ho veig com un recordatori a Paracelso (s XVII), que deia "Tots és verí, res és verí. Només la dosis fa el verí"

Suposo que esteu intigrats en quina "marranada" porta tots aquests ingredients:



En contraposició i com a integrant de la industria alimentaria també haig de confessar que sento adversitat, vergonya, ràbia i molt mala llet davant de segons quines tècniques de marketing que indueixen a l'error i a la confusió del consumidor. Només cal donar un cop d'ull a aquest excel·lent article, on es poden veure etiquetes com aquestes:


Com diu ell, tants anys barallant-me amb la química i resulta que la sal, el NaCl, ara està lliure de químics...o encara millor!


està lliure d'organismes genèticament modificats!! Em penso que els meus anys de carrera m'he perdut moltes coses!!

No deixeu de llegir aquesta entrada perquè val molt la pena!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada