dimecres, 30 de novembre del 2011

Una dosis d'optimisme....

Fa uns dies m'ha arribat el segünet video, i haig de confessar que des de que l'he mirat alguna cosa m'ha canviat. No puc deixar d'estar admirat davant d'Emilo Duró, un lleidetà Llicenciat en Ciències Econòmiques i Master en Direcció i Administració d'Empreses per ESADE, que porta uns anys estudiant el comportament humà i la manera com motivar-lo. És una exemple d'optimisme i il·lusió , un exemple de passió i entrega pel que es fa i un exemple de comunicador que si més no, no deixa indiferent a ningú.

Al llarg d'aquesta conferència, ens va deixant diferentes dades interessants, com per exemple el que dura un sentimient negatiu i un sentiment posistiu, fa enfàsis en l'estat de forma recomanant una hora d'esport al dia i deixa petites perles com la de que l'home no està pensat per viure sino per sobreviure, o que l'home ha après a posar anys a la vida però encara no ha après a posar vida als anys. Tot això ho fa d'una forma planera i amena que arriba a tothom.

En definitva....un video que cal que tothom el visualitzi i reflexioni sobre el que vol fer durant el que li queda de vida.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada